Дали някой от най-близко класираните отбори, останали зад борда на Топ 6, не се представя по-успешно от по-предно класираните в efbet Лига?

Ако вкараме седмия Черно море, то варненци ще имат 9 точки във въпросната седмица и ще бъдат най-слабо представилият се тим заедно с Берое. Добавим ли Левски, "сините" ще са само с 8 точки от 12 срещи и също ще са последни, пише "Мач Телеграф".

Кой с какво ще запомни редовния сезон

Кой с какво ще запомни редовния сезон

Монтана е единственият тим без победа като гост в шампионата

Сега да преминем към четворката между 7 и 10 място, чиято задача е да определи отбор за плейофа за Лига на конференциите. На практика там битката опира до Черно море, който е с 37 точки и Царско село, който е с три по-малко.

В досегашните шест срещи с "царете", Ботев (Пловдив) и Левски, "моряците" изкарват по 1,83 точки на среща, осигурени им от три победи, две равенства и едва едно поражение. Отборът на Илиан Илиев е изключително икономичен в тези срещи, вкарвайки само четири гола и допускайки два. Царско село акумулира по 1,5 точки срещу въпросното каре и това не оставя никакъв шанс да навакса изоставането.

Много интересни са показателите на Левски, за когото компанията е, меко казано, ужасна. "Сините" трябва да се чувстват най-неуютно от всички 14 отбора във втория етап от шампионата. Левски няма победа, а само три ремита в шест двубоя с Черно море, Царско село и Ботев (Пловдив). Това означава по 0,5 точки на двубой?!? Ако все пак на "Герена" мечтаят за плейоф за Европа, те ще трябва да спечелят и шестте си двубоя, а Черно море да вземе най-много девет точки. Както се вижда обаче, това е прекалено футуристично.

От Левски ще поднесат цветя пред паметника на Георги Аспарухов - Гунди

От Левски ще поднесат цветя пред паметника на Гунди

"На церемонията пред сектор "А" на стадиона ще присъства представителният тим"