Председателят на "Ултрас Левски" - Адриан Петров, изрази по-различно мнение от това на НКП. Фенът обяви, че неговата организация подкрепя сегашното ръководство на клуба и дори е готова да участва, под някаква форма, в протести.

"Надявах се тази среща да ме убеди в нещо друго. Левски е политически заложник през последните години. На тази среща зададох конкретни въпроси. Категорично се обявявам против този модел. За първи път Левски има собственик, който заявява, че парите са негови. Беше потвърдено и от финансовия министър. Голяма част от финансирането на Левски става под формата на дилема.

Голяма част от левскарите им омръзна любимият клуб да бъде разменна момента в политически и икономически игри. На базата на това, което чух и видях, това е поредната схема, свързана с любимия ни отбор. Казвам това в качеството си на гражданин и фен на Левски. Подкрепям това ръководство и начинът, по който се управлява. Лично бих подкрепил протести на стадиона, бих изслушал и предложения за нещо друго", каза Петров.

Председателят на НКП Левски Степан Хиндлиян: Различни тълкования може да се правят след тази среща

Председателят на НКП Левски Степан Хиндлиян: Различни тълкования може да се правят след тази среща

"Нашата организация тепърва ще обяви своето становище"