Новото попълнение в Левски Абдулахи Шеху даде първото си интервю пред клубния сайт. В него той заяви, че е приел офертата на "сините" заради историята, целите и амбициите на клуба.

"Много се радвам да съм тук. Преди да пристигна получих съобщения от феновете на Левски и вече се чувствам като вкъщи. От клуба се погрижиха много добре за мен - взеха ме от летището, закараха ме до хотела и дотук. Много се радвам, че съм тук. Дойдох да помогна на отбора, да покажа най-доброто от себе си и да постигнем целите този сезон.

Чувал съм за Левски и преди, но когато треньорът и клубът ме потърсиха, го проучих по-подробно. Разбрах, че това е един от най-големите отбори в България. Избрах да дойда в Левски заради историята на клуба, целите и амбициите му.

Като играч, който иска да поддържа високо ниво, нямаше как да откажа на Левски. Надявам се с идването ми да донеса успех на клуба. Треньорът ще реши на коя позиция да играя. Готов да застана на всяка една от тях. Само Левски!", каза 29-годишният футболист Шеху.