Левски почете клубната си икона - Георги Аспарухов. Днес Гунди щеше да навърши 78 години. Ето какво написаха "сините" на официалния си сайт:

Днес иконата за поколения левскари Георги Аспарухов можеше да празнува своя 78-ми рожден ден, ако трагедията на Витиня не го бе отнела от света и България. За Гунди обаче не можем да говорим в минало време, защото безсмъртието на великите се кодира в паметта и любовта на поколенията.

Павел Колев окончателно приключи с Левски

Павел Колев окончателно приключи с Левски

Свършил е работата си по лиценза на "сините"

Защото Аспарухов не е просто велик играч. Той е явление не само за спортната общественост, но и за цяла България. Защото от загубата на доблестни хора неминуемо боли.

Българското съзнание винаги е имало нужда от идоли, на които да подражава, от упование и светлина, която да следва. За радост на неговите съвременници и поколенията след тях Гунди е именно такъв. Ако днес той бе жив, всички щяхме да черпим от неподправената му доброта, но съдбата реши друго.

За кариерата му е написано и казано всичко, а победите и попаденията с Левски и националния отбор ще се помнят винаги.

Времето на Левски изтича

Времето на Левски изтича

"Сините" имат десет дни, за да не изпаднат в много тежка ситуация

Той бе и остава всенароден любимец. Накара няколко поколения футболисти да изучават магията на стила му, да се възхищават на майсторството. Той роди мита за красотата на играта.

Георги Аспарухов е явление, надхвърлящо границите на играта футбол, защото в Гунди хората са виждали и виждат нещо необикновено. Една искра, хранеща духа, носеща усмивка, упование и надежда. Еманация на разбирането за човек.

78 години от рождението на Георги Аспарухов... Вечна памет и поклон!", написаха левскарите.

Славиша Стоянович сам решава дали ще води Левски срещу Царско село

Славиша Стоянович сам решава дали ще води Левски срещу Царско село

В последния момент ще се реши и за Начо Монсалве