Спортният директор в Крумовград - Стефан Генов сподели очакванията си за срещата днес срещу ФК ЦСКА 1948 II. Той коментира и целите на тима и благодари на феновете, които постоянно покажат безрезервната си подкрепа.

"Готвим се за срещата с ЦСКА 1948 II. Ще бъде много труден мач. Те не стартираха убедително и ще се хвърлят за победа. Имат да наваксват, но ние сме домакини и сме длъжни да си вземем трите точки. Разучихме ги много добре, то вероятно и те нас. След като минаха няколко кръга, всеки отбор е набрал информация за противниците си. Надявам се, че ще успеем да зарадваме нашите привърженици", започна Генов пред "Мач Телеграф".

"Отново очаквам да е пълен стадиона, те ни подкрепят винаги и им благодарим за това. Не бяхме убедителни в мача с Миньор, но ще има такива срещи. Имаме и опитни, и млади, и неопитни футболисти в отбора. Ще има и колебливи изяви. Но това е съвсем нормално, ние сме новак в групата. Нашата цел е да останем във Втора лига. До този момент имаме 6 точки, остават още 14, за да си изпълним целта за полусезона. Цецо Радев е напълно възстановен от травмата, която имаше и ще е на линия за срещата", заяви той.

Междувременно от Крумовград обявиха, че феновете ще могат да влизат на стадиона днес само през централния вход на "Спортен Комплекс Крумовград".

Безмилостен Миньор върна Крумовград в реалността

Безмилостен Миньор върна Крумовград в реалността

3:0 за селекцията на Христо Янев