Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев сподели след успеха над Корона (Киелце) с 2:1, че е доволен от свършената работа през последните три седмици. Отборът изигра три контроли, в които записа две победи и едно равенство, а наставникът коментира и бъдещето на голмайстора Александър Колев, който вкара и двата гола в днешната проверка.

"Честно казано и аз съм изненадан от игрите, които показваме, въпреки че знам, че футболистите ни имат много голям потенциал. Ние го загатнахме в последния ни мач с ЦСКА 1948, когато победихме с 3:0. Отборът, срещу който играхме днес, игра с титулярния си състав. През целия мач стояхме равностойно, имахме и предимство в определени моменти. Най-доволен съм от раздаването на футболистите. Тук е важно играчите да се изразходят физически максимално, да се стараят да спазват тактическите задачи и да добиваме нужния синхрон, който ще ни е необходим за първенството. След третата седмица мога да кажа, че съм много доволен от свършената работа дотук.

Когато има добри резултати, е нормално да има добра атмосфера. Завършихме първенството с две победи, в подготовката все още нямаме загуба. Нормално е това нещо да се вижда на терена. Това е пътят - най-важно е да има колектив, защото тогава нещата се получават по-лесно.

Крумовград надви Корона в контрола

Крумовград надви Корона в контрола

Ето подробности

Всеки един футболист, за който получим добра оферта, може да бъде продаден. Към момента за Алекс няма такава, засега остава наш футболист. Ако получим такава оферта, която удовлетворява и клуба, и него, може да го продадем. Не само него, а и всеки един друг футболист. Към момента има само запитване и интерес за наши футболисти, без конкретна оферта.

Дай Боже да се представяме добре в първенството и да трупаме точки. Ако влезем между 6-о и 10-о място ще бъде най-добре. Това е нашата цел. Имаме реален шанс, от нас зависи всичко", сподели Генчев.