Ръководството на сензацията на сезона в efbet Лига - Крумовград, е набелязало треньора на ЦСКА - Стамен Белчев, да води отбора през следващия сезон, пише вестник "Тема Спорт". Настоящият наставник на новака в елита Станислав Генчев е спряган за новия треньор на вечния съперник Левски и Белчев е един от вариантите за наследник на 43-годишния дряновец.

Разбира се, приоритет пред Белчев е оставане в "Борисовата градина" след като пое тима в средата на миналия месец и вече имаше положителни резултати под негово ръководство като успешното дерби с Левски преди празниците. Подобно развитие обаче към момента е под въпрос, тъй като се засилват слуховете, че на "Васил Левски" 55-годишният хасковлия ще остане само до края на кампанията, а от есенния дял на сезон 2024/2025 ще бъде назначен друг експерт. Напоследък се спекулират имената на Любослав Пенев и Александър Томаш.

Белчев вече бе веднъж начело на клуб от Източните Родопи, като води отбора на Арда (Кърджали), за който също се говори напоследък, че би искал да си го върне.