Старши треньорът на Курмовград - Станислав Генчев каза своето мнение за предстоящото гостуването на Левски в София. Новакът в елита направи впечатляващ рейд в efbet Лига, като постигна пет поредни победи.

Ето какво сподели той пред "Мач Телеграф":

"Може би това е стадионът, на който се играе най-трудно. Първо феновете на Левски правят страхотна атмосфера по време на домакинските мачове. По този начин те изтискват максимума от възможностите на футболистите на Левски, които в никакъв случай не са малки. Така че е изключително трудно да се играе на "Герена" за всеки един отбор. От друга страна това е отлична възможност да сверим часовника, както се казва, за да видим докъде реално сме стигнали в нашето развитие. Когато искаш да бъдеш добър и силен отбор, трябва да се надиграваш с най-добрите.

 Още на полусезона казах, че имаме за реална цел седмото място. Имаме реална възможност да се борим за това и ще я преследваме до последно. В момента сме на седмо място. Оттук нататък от нас си зависи дали ще успеем да го задържим или ще сме по-напред, или по-назад в класирането".

Станислав Генчев: Това беше най-силният ни мач, срещу Левски няма да се дадем без бой

Станислав Генчев: Това беше най-силният ни мач, срещу Левски няма да се дадем без бой

Ето какво още каза треньорът на Крумовград