Ювентус е готов да се раздели с американския халф Уестън Маккени. Той наруши правилата, наложени от разпространението на коронавируса за втори път в рамките на няколко месеца няколко месеца. През март тази година 23-годишният Маккени бе домакин на тайно парти, на присъстваха и съотборниците му Артур Мело и Пауло Дибала.

"За съжаление съм спрян за мача тази вечер поради нарушение на протоколите срещу разпространението на COVID-19. Съжалявам за действията си. Ще подкрепя много за момчетата тази вечер и се надявам скоро да се върна с отбора", написа пост в социалните мрежи Маккени, който не участва в световната квалификация между САЩ и Канада.

Този път нарушението му се случва докато е на лагер с националния отбор на САЩ. Федерацията на страната обяви, че той няма да участва в мача, макар да е основен играч в отбора.

Поведението на бившия футболист на Шалке 04 ядоса борда на директорите на Ювентус и макар халфът да играе силно с фланелката на "старата госпожа", изцепките му извън терена го теглят към изхода на "Алианц Стейдиъм".

Ювентус взима прекалено малко за продажбата на Роналдо

Ювентус взима прекалено малко за продажбата на Роналдо

"Старата госпожа" взима само 3 млн. евро