Новото попълнение на Ювентус - Пол Погба даде първото си интервю след завръщането си в Торино пред клубната телевизия на италианския гранд.

"Както се казва на английски "дом, сладък дом". Чувствам се наистина добре. Първите дни, които съм тук, откакто съм се върнал, усещам атмосфера, която не мога да обясня. Изключително съм щастлив и нямам търпение да започна да играя за Юве. Това е моят отбор.

Дойдох, защото исках да си върна удоволствието от играта. Говорих с треньора, както и с футболисти, с които играх тук преди години - Клаудио (б. а. Маркизио), Патрис (б. а. - Евра). Големи приятели сме с Куадрадо. Както и Пауло (б. а. - Дибала), който беше тук. Постоянно поддържах връзка с Ювентус. Говорих също с Павел Недвед, с президента. Те ми показаха, че ме искат. Сърцето ми избра Ювентус. Почувствах се много спокоен, когато взех това решение, и дойдох.

Искам винаги да печеля, както и Ювентус. Същият съм. Държа да помогна на отбора да го направи. Ди Мария? Познавам класата му, има страхотен опит и е спечелил много. Още от първите дни видях, че е голям шампион.

Вярвам в съдбата, доволен съм от всички избори, които съм правил. Понякога нещата не се получават точно така, както искаш, но съм доволен, че бях в Манчестър Юнайтед. Израснах, научих много, сега мога да помагам на младите", каза Погба.

Три отбора имат интерес към Мемфис Депай

Три отбора имат интерес към Мемфис Депай

Тотнъм, Интер и Ювентус са основните кандидати за подписа на играча