Наставникът на Ювентус Андреа Пирло говори преди дербито с Интер в събота.

"Интер се справиха по-добре от нас, бяха по-постоянни и по-гладни от нас. Има известно съжаление за играчите, на които не можех да разчитам, но то е част от амбицията. Това, че утре ще се изправим срещу новия италиански шампион, ни дава допълнителна мотивация. Нека не забравяме, че имаме шанс да се класираме за Шампионската лига. Интер обаче ще се опитат да спечелят мача. Поздравявам Интер за Скудетото, но ние можехме да се справим по-добре. Дали утре ще им направим шпалир? Ще видим, клубът и президентът ни вече им честитиха титлата.

Хареса ми отношението ни срещу Сасуоло. Трябваше да се прегрупираме след мача срещу Милан и бяхме компактни. Алекс Сандро ще играе утре, защото е наказан за финала на Купата на Италия. Ще видим за останалите, трябва да възстановим енергия. Когато тренираш даден отбор, ти трябва да сравниш своята идея за играта с играчите, адаптирайки се към техните характеристики и разбирайки как да ги разположиш на терена на позиции, на които могат да се представят по-добре.

След представянето ни в сряда ние съжаляваме, защото можехме да спечелим повече точки, ако винаги бяхме толкова фокусирани както в последния ни мач. В края на сезона ще направим оценка на цялата ни кампания, анализирайки грешките, за да не ги допуснем отново. Федерико Киеза се чувства все по-добре. Мисля, че утре ще бъде на разположение. Мерих Демирал ще бъде на линия и дори може да е титуляр", коментира Пирло на днешната си пресконференция.

Ръководството на Ювентус моли за забавяне на заплатите, Роналдо и компания не са обявили дали са съгласни

Ръководството на Ювентус моли за забавяне на заплатите, Роналдо и компания не са обявили дали са съгласни

Шефовете са помолили играчите да проявят разбиране