Супер звездата на Ювентус Кристиано Роналдо наруши мълчанието си и коментира слуховете, че ще се завръща в Реал. 

Ето какво написа португалецът в социалните мрежи:

"Всеки, който ме познава, е наясно колко съм съсредоточен върху работата си. По-малко приказки и повече действия, това е моето водещо мото от началото на кариерата ми. Предвид всичко казано и написано наскоро, трябва да изложа позицията си.

Повече от неуважително към мен като мъж и като футболист е несериозният начин, по който бъдещето ми се отразява в медиите. Неуважително е към всички клубове, които са замесени в тези слухове, както и към техните футболисти и персонал.

В Ювентус не са получавали оферти за Кристиано Роналдо

В Ювентус не са получавали оферти за Кристиано Роналдо

Нападателят оставал

Моята история в Реал Мадрид е написана. Записано е. С думи и числа, в трофеи и заглавия, в записи и заглавия. Тя се намира в музея на стадион "Бернабеу" и също е в съзнанието на всеки фен на клуба. Освен всичко, което постигнах, си спомням, че през тези девет години имах дълбока привързаност и уважение към феновете на Реал Мадрид, привързаност и уважение, които запазвам и до днес и които винаги ще ценя. Знам, че истинските фенове на Реал Мадрид ще продължат да ме имат в сърцата си и аз ще ги имам в моето.

Освен този последен епизод в Испания, има чести новини и истории, които ме свързват с редица клубове в много различни първенства, като никой никога не се притеснява да се опитва да разбере истината".