Италианският "Corriere della Sera" публикува подробности от разследването срещу Ювентус.

Вестникът излезе с нова порция подробности и изтекли разговори по делото за финансови измами на бившето ръководство на торинския клуб.

Бившият главен изпълнителен директор Маурицио Аривабене обясни на следователите на 29 ноември 2021 г., че Ювентус е бил наясно с финансовите си ограничения: "Обадих се на [спортния директор] Керубини и му казах да не харчи нито една лира повече от предвиденото в бюджета.

Алегри с категоричен отговор за евентуално завръщане на Погба

Алегри с категоричен отговор за евентуално завръщане на Погба

Полузащитникът продължава да се възстановява от тежка контузия

Мисля, че Аниели ми има доверие, защото смята, че съм честен. И е достатъчно да прочетете последните баланси, за да се уверите, че е имало икономическо напрежение, а не финансово.

Федерико Керубини се опита да хвърли вината върху бившия спортен директор Фабио Паратичи: "Нашият най-лош играч печели толкова, колкото и най-добрият играч на Аталанта. Сапата получава 1,8 милиона евро... Ако купим куче, ще му дадем 3,5 милиона евро [на година].

Бяхме арогантни на пазара, защото Фабио преди пет години не подписа с Игуаин за €90 милиона, той щеше да вземе Габриел Жезус за €10 милиона и да го продаде за €90 милиона.

Самият бивш президент на клуба Андреа Аниели в един от разговорите призна, че Ювентус е инвестирал неуспешно през последните години: "Направихме такива глупости през последните три дни от трансферните прозорци от 2010 г., когато пристигнах, и до днес ... 60-70 милиона евро хвърлихме в тоалетната. Това ти казвам".