Въпреки превъзходната форма, в която се намира, аржентинецът Карлосе Тевес не вярва, че ще попадне сред избраниците на Алехандро Сабейя  за предстоящото световно първенство. „Ел Апаче" е в сериозен конфликт с националния селекционер, което се отрази пагубно и на повиквателните му за „албиселесте".

Освен това, аржентинската атака разполага с уникални състезатели, които ще дадат всичко от себе си, за да бъдат титуляри по време на междуконтиненталния форум в Бразилия. Такива са: Лео Меси, Кун Агуеро, Есикел Лавеци, Гонсало Игуаин и Родриго Паласио.

Към днешна дата, Тевес има 11 гола с екипа на клубния си тим Ювентус, като целите на латиноамериканеца са свързано, именно с гранда от Торино.

„Честно да ви кажа, аз нямам никакви надежди, че Алехандро Сабея ще ме повика за Мондиал 2014", заяви Карлитос пред „Тутоспорт".

„Искам да спечеля Скудетото с Ювентус, както и голмайсторския приз в Серия „А". Винаги се старая да давам най-доброто от себе си. Понякога се получава, понякога не. Сезонът е дълъг и се надявам, че ще спечелим всеки един възможен за нас трофей", оптимистично завърши Карлос Тевес.