Управляващият директор на италианския Сасуоло Джовани Карневали съобщи, че в клуба са пристигнали две оферти за нападателя на клуба Джакомо Распадори. Предложенията са от Ювентус и от Наполи, но Карневали отказа да съобщи подробности по офертите.

"Още в края на миналия сезон на нас ни беше ясно, че Наполи и Ювентус са се прицелили в Джакомо. Тогава нямахме нищо конкретно на хартия, но някои действия, изпуснати думи и присъстващи на мачовете ни хора ни подсказаха. В момента мога да кажа, че трансфер няма да има, но до края на периода през август има време и всичко може да стане. Не сме притиснати за пари, така че на този етап прекратяваме преговорите. За момента искаме да се концентрираме върху подготовката за новото първенство, коментира Карневали, цитират от вестник Ил Джорнале.

Въпреки че играе в скромния отбор от Реджо Емилия, Распадори за своите 22 години успя да си спечели място в националната селекция на страната, където е записал 13 мача с 3 гола. През миналия сезон изигра 38 мача във всички турнири и в тях вкара 10 гола, както и изработи още 6. Договорът му със Сасуоло изтича през юни 2024-а година.

От Челси са готови да плащат три четвърти от заплатата на Кепа в Наполи

От Челси са готови да плащат три четвърти от заплатата на Кепа в Наполи

Вижте подорбности