Изпълнителният директор на Сасуоло - Джовани Карневали за пореден път коментира трансферната сага около халфа Давиде Фратези.

Той потвърди, че цената на италианския национал е 40 млн. евро, а също така изрази мнение, че с най-големи шансове за постигане на сделка е първият отбор, свързал се с "неровердите", а именно Интер.

"Интер е клубът, който първи действа, но там правят свои собствени анализи. Разбира се, не липсват различни опции на масата. Лично аз никога не съм се срещал с Милан, но ако дойдат други отбори, ние сме готови да ги изслушаме. Вярвам, че който идва първи, той има най-голям шанс да затвори сделката. Нашето искане остава 40 млн. евро.

Това не означава, че не се интересуваме от разглеждането на варианти с включването на млади играчи. Винаги по време на преговори се опитваме да изслушваме всичко. Приятелството ми с Бепе Марота има само относително влияние. При толкова важни преговори всеки се опитва да извлече най-доброто за своя клуб. Бихме искали да финализираме трансфера преди футболистите да са заминали за тренировъчния лагер, т.е. в първите десет дни на юли. Самият играч иска да отиде в топ клуб, но ние искаме това да стане при подходящите за нас условия", заяви Карневали пред Rai.

Брозович избра парите пред Барселона

Брозович избра парите пред Барселона

Сделката е близо до осъществяване