Селекционерът на италианския национален отбор Роберто Манчини разкри, че понякога ежедневната работа в клубен отбор му липсва.

Специалистът проведе конферентен разговор с бившите играчи на "скуадра адзура" Кристиан Виери, Никола Вентола, Даниеле Адани и Антонио Касано.

"Вярно е, че малко ми липсва ежедневната работа. Това не се усеща толкова, когато има натоварен период за националния отбор, както е в последните месеци. Но паузата от ноември до март или от март до юни ми се стерува много дълга.

Мнозина ни подценяваха преди Евро 2020, а аз винаги съм знаел, че Италия има много добри футболисти. Целта ми беше да печелим не само мачове, но и да радваме феновете. Изградихме чудесни отношения вътре в отбора. Тази приятелска атмосфера изигра голяма роля за успеха ни.

Серия А става все по-интересна и оспорвана. Ще има седем или осем отбора, които ще се борят за топ 4, включително Ювентус. Мисля, че Юве ще се вдигне. Няма изявен фаворит. Наполи се справя добре, Милан също. Но зад тях има много силни отбори. Важното е, че всички се опитват да играят качествен футбол", каза Манчини.

Де Лихт: Уча се от Бонучи и Киелини

Де Лихт: Уча се от Бонучи и Киелини

"Когато съм уверен, отборът го усеща и играе по-добре"