Отборът на Ювентус стигна до равенството срещу госта си Аталанта, в срещата между двата състава от предпоследния кръг на надпреварата в Серия "А".

Алегри на сбогуване с Ювентус: Оставям отбор с огромен потенциал

Алегри на сбогуване с Ювентус: Оставям отбор с огромен потенциал

"Тези последни 5 години бяха страхотни, трябва да се гордеем с това"

Тимът от Бергамо водеше в резултата през преобладаващата част от срещата, но малко преди края Манджукич вкара за оказалото се и крайно 1:1.

Снимка 424095

Източник: Twitter

Резултатът бе открит от Иличич след 33 минути игра, като това бе и единственото попадение за началните 45 минути на мача.

Грандът от Торино се задейства през второто полувреме.

Снимка 424094

Източник: Twitter

Атаките на шампионите ставаха все по-опасни и бе само въпрос на време когато чудесно организираната защита на опонента ще се пропука.

Снимка 424093

Източник: Twitter

Това се случи точно 10 минути преди последния сигнал, когато Марио Манджукич спечели точката за тима си, който още преди няколко кръга бе провъзгласен за нов-стар номер едно на Италия.

Снимка 424092

Източник: Twitter

Промените в редиците на Старата госпожа през този сезон са различни от обичайните, като вместо такива на терена, те ще са спортно-технически.

Масимилиано Алегри, заедно с част от своя щаб, преустановява престоя си в Торино. Специалистът благодари на клуба за гласуваното доверие и изрази надежда да бъде наследен от "велик треньор".

Масимилиано Алегри: Пет години градих този Ювентус, дано ме наследи велик треньор

Алегри: Пет години градих този Ювентус, дано ме наследи велик треньор

"Животът продължава. Сега си отивам вкъщи"