Нападателят Андрей Гълъбинов разкри, че има оферти към него от чужбина, но самият той предпочита да остане в Италия. Българинът говори за бъдещето си пред местното издание "Tuttomercatoweb.com".

"Специя? Аз съм част от историята на този клуб - първите голове, победи. Доволен съм от това, което направих. Ако не се бях контузил, щеше да бъде различен сезон. За мен въпросът за треньора Винченцо Италиано е приключил. Предпочитам да не говоря за него, да не си хабя думите.

В постоянен контакт съм с моя агент. Имам пълно доверие на Андреа д'Амико. Получих оферти от чужбина, но предпочитам да остана в Италия. Коронавируса усложни нещата. Пазарът е много по-затворен.

Нормално е някои футболисти да се страхуват, но аз не съм от тях - спокоен съм. Пазарът вече не е същият. Всичко се случва последните 20 минути преди затварянето му, така и не разбрах защо. На по-младите бих им казал да имат търпение.

В отлични отношения съм със селекционера на България - Ясен Петров. Чуваме се често, постоянно сме в контакт. Още от началото на европейското първенство казах, че Италия ще го спечели. Спечелих и няколко баса с приятели", каза Гълъбинов.