Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира информацията, че полузащитникът на Ювентус Николо Фаджоли и халфът на Нюкасъл Сандро Тонали страдат от хазартна зависимост.

"Това беше сериозна грешка, тези играчи не са добре, имат нужда от лечение. От научна гледна точка хазартната зависимост е болест. В същото време смятам, че това е по вина на отделни хора, а не на целия италиански футбол - това би било преувеличено.

Ювентус остава без Данило за около месец

Ювентус остава без Данило за около месец

Контузи се на мач с Бразилия

Справедливостта ще възтържествува. Според мен тези момчета са забравили едно ясно правило: залагането е забранено. Просто е. Отдадени на работата си, ние ясно осъзнаваме това. Всъщност те предупреждават преди всеки сезон, че това е забранено", каза Ачелоти, цитиран от вестник "Ас".

На 12 октомври стана известно, че Тонали и съотборникът му от италианския национален отбор Николо Дзаниоло може да бъдат обвинени в незаконни залагания на футбол.

Тонали заяви, че страда от хазартна зависимост и възнамерява да потърси помощ от психолог. Агентът на Фаджоли Марко Джордано също съобщи за пристрастеността на клиента си към хазарта.