Треньорът на Интер Симоне Индзаги изрази възхищението си от работата на мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола преди финала на Шампионската лига.

"Не съм много добър в прогнозите. Знаем, че ще се изправим срещу най-силния отбор в света, който е печелил Висшата лига пет пъти през последните шест години. Трябва да внимаваме, да играем като отбор. Знаем, че ще се бием с най-добрите, с фантастичен състав и треньор, който беляза една епоха. Съвременният футбол се дели на преди и след Гуардиола. За нас това ще бъде изключително важно.

Определено най-важният мач в моята кариера. Но мисля, че това важи и за моите играчи - Онана и Джеко играха на полуфинал, но не и на финал. Това ще бъде вечер, в която ще бъдем възнаградени според нашите заслуги за всички усилия, положени през годината. Пътят беше неравен, но Интер направи големи крачки през последните три месеца.

Сити спечели две титли, но ние също. Знаем срещу какви противници ще се изправим, но също така заслужаваме да се изправим срещу Манчестър Сити", каза Индзаги.

Лукаку за финала в ШЛ: Просто искам да се насладя на този момент

Лукаку за финала в ШЛ: Просто искам да се насладя на този момент

Ето какво каза