Наставникът на Интер Симоне Индзаги говори преди мача реванш с градския съперник Милан от Шампионската лига. "Нерадзурите" имат добра преднина, като спечелиха първия мач с 2:0.

"Утре е един от най-важните мачове в историята на Интер. Трябва да играем с главите и сърцата си, за да постигнем мечтата си да стигнем до финала. Първият мач завърши с 2:0, но Милан винаги е страховит и разполага със страхотни играчи.

Знаем срещу кого ще се изправим, но също така знаем, че се намираме в отлична форма. Готови сме за мач от такава величина, вече го преживяхме с много силен отбор като Бенфика, дори и това да не беше дерби, резултатът беше отличен.

Всички трябва да бъдем заедно. Винаги сме били заедно с нашите фенове - и в добри, и в лоши времена. Нуждаем се от хладни глави и топли сърца", продължи още специалистът.

Не смятаме, че вече сме на финала: заслужено водим след първия мач, но още не сме направили нищо. През последните 20 месеца сме играли четири или пет финала, имаме европейски шампиони, световни шампиони. Ще трябва да мислим за това да покажем добро представяне, а не да разчитаме на резултата от първия мач", каза още Индзаги.

В Интер вече са доволни от Ромелу Лукаку

В Интер вече са доволни от Ромелу Лукаку

Показвал истинското си лице