Треньорът на Интер - Симоне Индзаги обвини съдията Джан Лука Саки за загубените две точки срещу Монца (2:2), защото той отмени попадение на "нерадзурите" при резултат 2:1 за тях. Тогава Интер можеше да поведе с 3:1, но голът не беше зачетен и в заключителните минути на мача Монца изравни.

"При 3:1 всичко щеше да свърши, но бяхме наказани. Много сме ядосани, защото стана грешка. Това равенство идва от сериозна грешка. В момента ми е трудно да анализирам играта. При 3:1 щяхме да спечелим. Много съжалявам, защото знаех, че Монца са добре организирани.

Допускаме много повече голове далеч от дома. Трябваше да се защитаваме по-добре, което обаче нямаше нямаше да има значение, ако не беше тази грешка. Излязохме от добрата си форма, така че това ни забавя.

Сега трябва да продължим, трябва да работим по-добре, да възстановим всичките си играчи и да не забравяме, че постигнахме важни победи срещу Аталанта и Наполи в предните кръгове. Монца игра добре, но при 3-1 всичко щеше да свърши", каза Индзаги.

Монца и Интер завършиха 2:2 в мач от Серия А

Монца отне победата на Интер в последните секунди на мача

Драматичен край на срещата