Крайните ултраси на Интер от "Курва Норд" са категорични, че няма как да променят негативното си отношение към звездата на клуба - Мауро Икарди. Ето какво казаха феновете в специална декларация до футболната общественост:

Не сме тези, които да диктуват на останалите фенове по стадиона какво да правят. Не се интересуваме от изготвянето на списъци за това кой е по-голям фен на Интер. Ние няма да отстъпим пред Икарди. Той не може да бъде бъдещето на Интер. Отказвал е да облича екипа на Интер повече от веднъж с нелепи оправдания, значи сам си е изкопал гроба".

"Ако служителите на Интер са твърде треперливи в своето поведение, това не може да бъде наш проблем. Основният проблем си остава налице. Нека не се занимаваме с приказните истории за вътрешно оцеляване в условията на раздяла, която на този етап изглежда неминуема."

"Доколкото сме запознати, мигът за "бих искал, но не мога" отмина. Изразихме нашата гледна точка в тренировъчния център в Пинетина и по време на мача срещу Дженоа. Ще продължим да го правим по време на мачовете, разчитайки на методите, които счетем за най-удачни."

"Казвайки това, ние сме фенове. Отиваме на стадиона, за да подкрепяме Интер, да го водим към победата. А не да придаваме повече важност, отколкото е необходимо, на фигура, с която предвид всичко случило се сме приключили преди много време".

"Не, ние не се "страхуваме", Икарди ще бъде "взет под внимание"... дотолкова колкото е редно. Може би тези, които очакват 90 минути само скандирания срещу него, ще бъдат разочаровани. Нека не бъркаме най-доброто за Интер с лицемерието", завършиха ултрасите.

Антонио Конте поема Интер през лятото

Антонио Конте поема Интер през лятото

Специалистът е дал съгласие за продажбата на Икарди