Наставникът на Интер Антонио Конте е убеден, че отборът му е "на прав път", въпреки разочароващите резултати след подновяването на сезона.

"Просто казах на момчетата, че съм доволен от представянето във Верона, така че сме на прав път. Трябва да продължим да правим същото, опитвайки се малко повече да ограничим грешките. Плащаме голяма цена за важни индивидуални грешки напоследък и щом това стане, губим точки. Казвайки това, вярвам, че сме на прав път. Този, при който играем с високо темпо, пресираме и включваме много хора в атака. Знак за моя стил на игра е това, че последните ни девет гола са отбелязани от деветима различни футболисти, тъй като увеличихме атаките, използвайки много играчи, за да сме по-непредвидими.

Според мен Торино имат повече качества, отколкото предполага мястото им в класирането. Те определено започнаха сезона с различни цели. Ще дойдат на "Сан Сиро", търсейки точки, но ние искаме да победим. Ромелу Лукаку не беше в добра форма вчера, но днес е добре и дано попадне в състава. Знаем колко важен е той, като не става въпрос за нещо притеснително, но е правилно да преценим рисковете и да се уверим, че те са нулеви, защото не искаме да го загубим до края на сезона. Николо Барела е все по-добре, надяваме се, че скоро ще е на разположение, може би дори в Рим. Стефано Сенси също е на път да се възстанови, но Матиас Весино отново е аут. Виктор Моузес се справя добре, много иска да играе, но и при него ще преценя с медицинския щаб дали е по-добре да рискуваме, или да изчакаме още няколко дни", заяви Конте пред клубната телевизия.

Интер без трима основни футболисти срещу Торино

Интер без трима основни футболисти срещу Торино

Вижте имената им