Треньорът на Интер Антонио Конте говори преди утрешния реванш от 1/16-финалите за Лига Европа срещу Лудогорец. Срещата ще се проведе през празни трибуни, заради епидемията от коронавирус в Италия. 

"Преди всичко е важно да продължим напред. Най-важното е да се класираме за 1/8-финалите в Лига Европа. Всеки един мач започва от 0:0 и утре трябва да се представим добре, за да победим. В тези мачове можем да разберем в какво състояние са футболистите. Както Алексис Санчес, така и Кристиан Ериксен влизат все повече в механизмите на нашата игра. Трябва да видим до какво физическо състояние са стигнали. 

Бяхме съсредоточени върху мача със Сампдория, но отлагането на мача промени плановете ни. В същото време тренирахме и сме подготвени за цикъла от мачове, който ни предстои. Мисля, че да играеш пред празни трибуни не е никак хубаво. Спектакълът е необходим. Футболът има нужда от атмосфера и публика. Въпреки това разбираме решението на медиците. Пожелавам си всичко да се оправи възможно най-бързо", заяви Конте.

Интер се отказа окончателно от Алексис Санчес

Интер се отказа окончателно от Алексис Санчес

Връщат го на Юнайтед през лятото