Официалният сайт на Интер публикува изявление относно ситуацията с халфа Кристиан Ериксен .

"Това не бяха обикновени дни, тези, които сме броили от събота, от онези моменти, които ни се струваха толкова дълги и безсмислени, когато всичко, което искахме, беше лош сън. За щастие се събуждаме дори от най-лошите кошмари.

В почтителното мълчание на тези дни събрахме всичките си мисли, молитвите си, дори въздишките си. Въздишка с облекчение след снимките и новините от Кралската национална болница в Копенхаген, място, за което не знаехме до преди няколко дни.

Интер вече преговаря за заместник на Кристиан Ериксен

Интер вече преговаря за заместник на Кристиан Ериксен

Насочиха се към Дони ван де Бек

Най-добрият момент беше вторник сутринта: фотография, усмивка, палец нагоре. И съобщение: "Здравейте всички, благодаря ви много за вашите съобщения от цял ​​свят. Това означава много за мен и семейството ми. Добре съм".

През последните няколко дни трепетът на страха беше заменен от облекчение. И емоции: огромна фланелка с номер 10 беше показана преди мача между Дания и Белгия на същия стадион. Играта спря десет минути по-късно и феновете се ръкопляскаха, както и играчите на терена, включително Ромела Лукаку. Банери, фланелки, показани от фенове, национални отбори, посветени на нашия номер 24.

Всички тези моменти са най-силните и сърдечни прегръдки за Кристиан Ериксен.

Интер е с теб, Крис! ", се казва в съобщението на клуба.