Наставникът на Интер Антонио Конте говори за скандала между Брозович и Лукаку, издънката срещу Славия (Прага) и очакванията за дербито с Милан.

Потвърдиха за скандала в Интер

Потвърдиха за скандала в Интер

Лукаку и Брозович влезли в разправия след равенството със Славия

"Изправяме се срещу много добър отбор. Ще се опитаме да се подготвим за мача по най-добрия начин. Във всеки мач се опитваме да се вложим максимално. Понякога успяваме напълно, но понякога не толкова. Знаем, че има още много неща, които трябва да подобряваме. Във всеки мач играем за победа. Победата носи ентусиазъм и желание. Понякога победите носят и отпускане. Трябва да бъдем достатъчно добри да не позволим отпускане. Това обаче е моя работа. Кандрева получи удар в гърба и днес ще решим дали ще може да играе срещу Милан. Ще вземем най-доброто решение. Не е лесно да бъдеш треньор на Интер. Трябва да се стремим да пораснем не само на терена, но и извън него. Не трябва да мислим за миналото, а да се стремим към по-добро бъдеще. Джампаоло е много добър треньор. Това, което е постигнал, си го е заслужил напълно. И той мисли постоянно за футбол, както и аз", заяви Конте.

"Мисля, че около Интер се говори прекалено много. Както по телевизията, така и във вестниците. През миналите години много се пишеха много такива неща. Явно някои клубове са по-добри в това да не допускат подобни слухове. Трябва да пораснем повече и извън терена. Брозович е добро момче с много добри качества. Има огромен потенциал и го показва. Може да се превърне в един от най-добрите полузащитници в света", добави специалистът.

"Не искам да говоря за миналото. В сряда играхме срещу един отбор, който беше много силен. Доказа го и през миналата година в турнира Лига Европа. Това са мачове, в които трупаш опит. Имаме много момчета, които играха първия си мач в Шампионска лига. Други пък не са изиграли и 10 мача в турнира. Опитът в този турнир е от огромно значение. Трябва да открием в какво сме сбъркали. Ладзаро влезе за първи път в игра и то в момент, който беше критичен за отбора. Опитваме се работим върху точно определено нещо. Искаме всички играчи да бъдат използвани. Пътят ни е дълъг. Не може да се прави паралел с Ювентус, който поех преди години. Тогава в отбора също имаше футболисти, които не разполагаха с богат международен опит", завърши наставникът на Интер.