Треньорът на Интер Антонио Конте достигна до решаващ мач за Скудетото в Италия срещу бившият му тим Ювентус. Това му дава поводи за гордост.

"Всеки мач има своята история. В този двубой отделните детайли ще направят разликата. Знаем, че ще се изправим срещу много силен отбор, така че те имат нашето уважение. Ние имаме амбицията и желанието да работим още повече, за да ги достигнем максимално. За нас е важно да вдигнем летвата и можем да го постигнем чрез много труд. Неизбежно е, когато достигнете до подобен двубой с огромно значение за класирането, да имате нужните детайли, които да ви помогнат да достигнете до целта си", заяви Конте пред телевизионния канал на Интер.

Италианският специалист коментира и това, че дербито ще се играе пред празни трибуни:

"Ще бъде трудно, защото това е от красивите за наблюдаване мачове, но общественото здраве сега е най-важното. В този деликатен момент именно към това трябва да се обърнем, защото здравето на всички граждани е на първо място. Затова е необходимо да се адаптираме и да направим нещата възможно най-безопасно", добави още той.

"Мога да бъда само щастлив от представянето на Лукаку. Справя се много добре през първата си година в Италия. Работи много, за да подобри себе си и отбора. Много съм доволен от това, което прави, но нека не забравяме, че зад него има тим, който го подкрепя във всичко и това е взаимно", заяви Конте.

Интер ще се опита да вземе Милик

Интер ще се опита да вземе Милик

Интерес към нападателя има и от Атлетико (Мадрид)