Наставникът на Хебър Владимир Манчев коментира една от най-болните теми за привържениците на пазарджиклии - тази със стадиона.

"Имам уверението, че през пролетта Хебър ще домакинства в Пазарджик. Как ще стане, нямам идея, но това е обещано и не съм запознат със стъпките. За мен мачовете у дома ще ни направят още по-силни", категоричен бе бившият нападател на ЦСКА пред "Тема Спорт".

Както е известно, през есента тимът приемаше съперниците си на Националния стадион "Васил Левски" пред минорен брой зрители. Посещаемостта със сигурност щеше да е много по-различна, ако Хебър играеше в Пазарджик. Стадион "Георги Бенковски" обаче не получи лиценз заради липса на осветление.

На 19 септември бе даден старт на неговото изграждане, а тогава от фирмата изпълнител увериха, че за пълното осъществяване на проекта ще са нужни 105 календарни дни.

Тоест, ако всичко е наред, пилоните на съоръжението трябва да грейнат в началото на януари, а след това клубът да получи и нужните одобрения от регулаторните органи.

Първото пролетно домакинство на Хебър е срещу Спартак (Варна) и е насрочено за уикенда 18-19 февруари.

Хебър се подсили с полузащитник на ФК ЦСКА 1948

Хебър се подсили с полузащитник на ФК ЦСКА 1948

Халфът ще играе под наем