Треньорът на Хебър Владимир Манчев не скри разочарованието си след загубата на неговия тим с 0:2 от Пирин в двубой от 23-ия кръг на efbet Лига.

"Мисля, че най-вече хъс и спортна злоба не ни достигна, докато съперникът ни превъзхождаше по това. Необяснимо за мен през второто полувреме, вместо да бъдем по-концентрирани, ние допуснахме голове от статични положения и центрирания, въпреки че знаехме, че това са силните страни на Пирин. Много трудно можем да се надяваме да печелим с такава нагласа. Трябва да имаме друга нагласа в процеса по борба за оцеляване.

Непрекъснато работим с играчите, за да променим нагласата им. Работата ми като треньор е да ги убедя, че трябва да са отдадени, да знаят какви са процесите в клуба и лишенията, които някои търпят, за да може на нас нищо да не ни липсва.

Надявам се те да осъзнаят, че имаме пордкрепата на цялата общественост в града. Ние като клуб представяме лицето на града, а това лице днес не ми хареса.

Ние нямаме кой знае какво да променяме. Не е от вчера и днес това, че не можем да завършваме атаките. Трябва да вдигнем духа на отбора, да сме по-агресивни и да се борим за победа. Ние с Христо Янев сме приятели и това няма да се промени, но на терена всеки защитава своя клуб. Исках да спечелим, но заслужето Пирин ни победи и изводите остават за нас", каза Манчев.

Пирин (Благоевград) победи Хебър (Пазарджик) с 2:0 в мач от efbet Лига

Два експресни гола донесоха важна победа на Пирин над Хебър

Вижте подробности