Кметът на Пазарджик Тодор Попов заяви, че днес са стартирали дейностите по изграждането на осветлението на стадион "Георги Бенковски".

"Днес стартирахме дейностите по изграждане на осветлението на стадион "Георги Бенковски"! Това се случва, след като обществената поръчка бе придвижена в необходимите административни срокове и стартираме същинската работа по нея. Това е част от нашата целенасочена политика по отношение на изпълнението на всички стандарти за провеждането на домакинските срещи на нашия ФК Хебър в efbet Лига", се казва в съобщението.

"Обхвата на поръчката включва проектиране и изграждане на осветителна система с лед тела; пилони, фундаменти и кабелни трасета; и проектиране на дизелов двигател за захранване на системата."

"Втората инвестиция, която ще се придвижи паралелно с поставянето на осветителната система е довършването на седалките на сектор "В", довършването на паркинга и околието на трибуните, както и останалите по-дребни изисквания, за да имаме стадион, който отговаря на всички изисквания на efbet Лига", пише кметът на Пазарджик.

Хебър приключва с италианците, кметът на Пазарджик обеща големи промени

Хебър приключва с италианците, кметът на Пазарджик обеща големи промени

"Търпението ми свършва"