Кметът на Пазарджик Тодор Попов обяви, че в Хебър предстоят промени след незадоволителното представяне в efbet Лига.

"Търпението ми свършва. Това, което виждам в Хебър, не ми харесва, Едва ли харесва и на един фен. И ние каквато и база да направим, "Уембли" да изградим в Пазарджик, никой няма да иска да гледа продукцията, демонстрирана от отбора в последните мачове. Това е непривлекателен футбол, който не може да те впечатли с нищо. В тази връзка мога да кажа, че на 100% в Хебър ще има промени до края на седмицата.

Хебър не може да уреди сенегалец

Хебър не може да уреди сенегалец

Амаду Диамбу все още не може да играе

Какви ще бъдат те в конкретика ще обяви президентът Елизар Спасов, който вече работи по темата. Тая работа е мъка и ние ще се върнем отново на варианта да разчитаме на собствени сили и средства. За съжаление, нашите очаквания не се покриха с действителността и няма нищо срамно да си го признаем. Сагата с нашите партньори от "Жокер Груп" ще приключи като развод, но кротко и мирно, а не по италиански", заяви Попов.

Той допълни, че е разочарован от игра и манталитет и промени в тази посока ще се правят колкото е необходимо.

"Ние искаме Хебър да играе добър футбол. Вече покрай отбора започнах да гледам редовно български футбол, което никога преди това не съм си представял. И лошото за нас е, че другите отбори играят добър футбол. Включително и тези от нашата черга. Или поне се опитват да го правят. Ние играем "Ганкиното" и сме много далече от това, което трябва да бъде. Не виждам в играта нито идея, нито мотивация, нито импулс някакъв. И понеже това не е продукцията, която искаме да виждаме, ние ще правим промени. По аналогия на волейбола преди две години", завърши кметът на Пазарджик.

Пеа: Недопустимо е да играем по този начин

Пеа: Недопустимо е да играем по този начин

"Необяснимо!"