Кметът на община Пазарджик Тодор Попов обяви, че започва монтирането на новото осветление на стадион "Георги Бенковски". Градоначалникът съобщи това в официалния си профил във Фейсбук и увери, че ремонтът на съоръжението е пред своя финал.

Ето какво написа Попов:

"Започваме монтирането на новото осветление на стадион "Георги Бенковски"!

Ремонтът на стадиона е пред своя финал и както обещахме, първите два домакински мача на ФК Хебър ще се играят вкъщи. Стълбовете вече са доставени от Гърция, а междувременно е направено окабеляването и захранването, започва изливането на бетона за фундаментите и от следващата седмица ще бъдат вдигнати и стълбовете. Следват довършителни работи по седалките и монтиране на нови ограждения.

Първите два домакински мача ще се играят на стадиона, но в светлата част на деня, за да има време да се направят всички необходими проби за футболни срещи на осветление.

Надявам се, като се стопли времето, да напълним стадиона, за да се порадваме на ново и хубаво осветление, което ще е едно от най-добрите в България и да започнем да побеждаваме на този стадион, за да бъде отбора ни там, където му е мястото - в елитната група".

Манчев остана доволен от свършената работа в Турция

Манчев остана доволен от свършената работа в Турция

"Започвам да избистрям в главата си, тези на които ще дам доверието си да започнат срещу ФК ЦСКА 1948"