Треньорът на Хебър Любослав Пенев има една въпросителна за днешния мач срещу Левски. Наставникът на пазарджиклии ще умува до последно каква да бъде ролята на едно от новите попълнения - Шейх Диаманка.

23-годишният сенегалец се превърна в герой в последните два двубоя за тима. Първо донесе успеха над Локо (Пловдив) (2:1) на "Лаута", а през миналата седмица донесе и победата над Пирин (Благоевград) с 2:1 в четвъртфинала за Купата на България. И в двата мача нападателят влезе като резерва и именно това е дилемата пред Пенев - дали отново не заложи на африканеца в ролята на жокер.

Хебър - Левски 0:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Хебър - Левски 0:1 (Развой на срещата по минути)

Двубоят между двата тима започва в 17:30

При това положение на върха на атаката ще застанат Марк-Емилио Папазов и Николас Пенев. Те ще бъдат подпомагани от искания от Левски Ангел Бастунов. Треньорът на Хебър не обмисля да прави промени и в по-задни позиции, като отново ще заложи на трима в отбрана пред Петър Дебърлиев - Стефан Цонков, Георги Вълчев и Лазар Марин. В ролята на халф-бекове ще са Архан Исуф и Божидар Пенчев. В средата на терена пък ще си партнират Георги Каракашев и Йоан Н"зи.