Хебър (Пазарджик) започна зимната си подготовка със седем нови футболисти. В първото за 2023 година занимание се включи бившият вратар на Левски Звонимир Никулич, който часове по-рано подписа контракт с пазарджиклии.

Неговият сънародник от Хърватия Лорен Маружин също вече е официално футболист на отбора. 25-годишният нападател пристигна снощи в Пазарджик и днес тренира с хебърци. Останалите нови попълнения са вече обявените от клуба български футболисти Архан Исуф, Камен Хаджиев, Николай Николаев-Хълк и Стоян Стоичков.

Преди старта на зимната подготовка Владимир Манчев представи пред футболистите новите си помощници в щаба - техническия асистент Димитър Андонов и треньора на вратарите Мартин Митев.

През тази и идната седмица хебърци ще се готвят в домашни условия на клубната си база, а на 16-и януари летят за Алания, където ще проведат основния етап от зимната си подготовка. По време на лагера в Турция "зелените" ще изиграят и четири контролни мача, съперниците за които все още се уточняват.

На бълргарска земя Хебър ще има само една проверка - на 14 януари с Локомотив (Пловдив).

Хебър (Пазарджик) се раздели с италиански халф

Хебър (Пазарджик) се раздели с италиански халф

Клаудио Бонани вече не е футболист на тима от Пазарджик