Наставникът на Хебър Любослав Пенев коментира нулевото равенство с Пирин и засегна темата за финансовите неуредици в клуба. По негови думи преди няколко месеца отборът е можело да се разпадне.

"Трябваше да спечелим не една, а три точки. Това го има във футбола. Добър мач, поздравих момчетата. Бяха агресивни и мислещи. Каквото трябва, го правим. Днес пак не успяхме да вкараме, но голът ще дойде. Който има цели за постигане, няма как да не играе под напрежение", започна той.

"Отборът минава през много трудни моменти, не от три-четири месеца, това е от миналото лято. Отборът се бори по най-добрия начин и постигна максимални резултати. Борим се и показваме характер. Този отбор можеше да се разпадне още зимата. Всички футболисти можеха да разтрогнат договорите си по вина на клуба. Защото няма финансова стабилност. Това е една много сериозна тема, просто казвам някои неща", призна специалистът.

"Аз съм поел ангажимент , че до края на първенството няма никакво мърдане. Това съм казал на момчетата. Всеки е свободен да напусне отбора, ако иска аз не мога да спра никой. Момчетата постъпиха много мъжки. Остава ни един официален мач. Поздравявам ги , защото ноември не си тръгнаха, останаха верни и лоялни. Тези финансови проблеми не са отсега, а от миналата година. Всички фенове трябва да са добре информирани. Трябва да има единство и да се поддържа този проект. Бившият кмет, настоящият кмет, общинските съветници си мерят ластиците. Потопи се проектът волейбол в Пазарджик, и явно, най-вероятно, много хора имат желанието да потопят и проекта футбол в Пазарджик", заяви Пенев.

Пирин и Хебър не успяха да се победят, кой ще изпадне от efbet Лига ще се реши в последния кръг

Пирин и Хебър не успяха да се победят, кой ще изпадне от efbet Лига ще се реши в последния кръг

Вижте повече