Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев изрази задоволството си от победата на пазарджиклии с 2:1 като гост над Локомотив  (Пловдив). Той каза своето мнение за напусналите клуба футболисти и коментира тяхното развитие под ръководството на треньорския състав на "зелените".

Ето какво сподели той:

"Трябва винаги да сме доволни, когато взимаме три точки. Играхме добре с висока концентрация и характер до последната секунда. Накрая трудът се възнагради.

Локо (Пловдив) също искаше да спечели мача. Всеки треньор дава задачите преди срещата. Мачът се разви по начина, който искахме и това ме радва. Изпълниха задачите почти на 100%. Обичам да правя ротации от време на време. Имаме футболисти с добри качества и това ни позволява това.

Очевадно е, че не влияе напускането на играчи. Не само Мазан, а и други четирима основни пожелаха да напуснат клуба. В съблекалнята цари добър колектив и там не искам хора, които не искат да играят за Хебър. Вратата е отворена и да си тръгват. Защо не си тръгнаха преди да почнат да работят с този треньорски щаб? Охене да си тръгне от 48, където беше втори, трети отбор. Николов - втора лига. Защо преди да проведат тази подготовка с този щаб не си тръгваха? Никой не ги търсеше, така че... Пожелавам им успех и просто искам в съблекалнята да има добър климат и момчета, които да се идентифицират с клуба".

Хебър измъкна инфарктен успех на "Лаута", ВАР отмени гол и дузпа за домакините

Хебър измъкна инфарктен успех на "Лаута", ВАР отмени гол и дузпа за домакините

Шейх Диаманка донесе успеха на пазарджиклии в 102-ата минута