Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев заяви след поражението от Черно море, че тимът му не е заслужавал да загуби. Пенев е сигурен, че резултати ще има.

"Доволен съм от момчетата. Нещата се получиха в повечето моменти. През първото полувреме имахме повече положения за гол и можехме да вкараме. Момчетата изпълниха основните задачи добре, което означава, че има възможно за напредък.

Работим много добре. Момчетата се отнасят изключително сериозно и професионално, което ми харесва. Ще има резултати. Днес не заслужавахме да загубим в никакъв случай.

Получихме доста картони, а противникът получи твърде малко. Най-интересното е, когато един от моите помощници разговаря със страничния, отговорът беше - "нали знаеш как е".

Снимка 613679

Източник: startphoto.bg

"Работим във всяка една посока и ще има резултат. За мен резултатът е налице след тези три седмици работа с отбора. Отнасят се много отговорно, което е добър знак.

Имаме домакински мачове и гостувания. Те следват един след друг. От утре се подготвяме за предстоящия мач мач. Дано излезе тази програма веднъж завинаги, за да може да си направим и нашата. Да направим план за тренировка, къде ще пътуваме. Не е нормално кръг за кръг и не е трудно. Както каза страничният съдия - знаеш каква е ситуацията. Това е факт и бие на очи.

Аз си обичам работата, обичам футбола и се радвам. Както аз и целият треньорски щаб, и момчетата ще направим всичко възможно, за да спасим Хебър", каза още Пенев.

Хебър - Черно море 0:1 в мач от efbet Лига

Ефектът "Пенев" не подейства срещу прецизен и търпелив Черно море

Атанас Илиев вгорчи дебюта на Ел Голеадор като треньор на Хебър