Любослав Пенев даде първата си пресконференция като старши треньор на Хебър (Пазарджик). Специалистът е оптимист, че отборът ще успее да запази мястото си в елита на родния футбол.

"Шансовете за оцеляване са добри. За мен това е сериозно предизвикателство, но аз обичам такива неща. С общи усилия на всички трябва да дадем максималното, за да постигнем тази цел. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, но ни трябва работа. С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов. Треньорът на вратарите остава, кондицинонния треньор остава. При тренировката ще се запозная с всички момчета.

Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър (Пазарджик)

Официално: Любослав Пенев е новият старши треньор на Хебър (Пазарджик)

Борещият се за оцеляване в елита тим вчера се раздели с досегашния си наставник Владимир Манчев

Аз познавам базата и тя ще продължава да се разраства. Школата също е важна. Тя е една индустрия. Те ще са потенциалът, който очаква един отбор. Ще има две контроли по време на паузата - събота Миньор и Локо (Пловдив) другата събота. Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа. Нямам никакви притеснения, аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола", каза Пенев.