Днес в гостуването на Хебър на Локомотив (Сф), Любослав Пенев ще запише юбилеен мач номер 150 като треньор в елита. Като и по много други статистически казуси и при Ел Голеадор има спорни моменти и разминаване в някои статистики с един мач.

Става дума за един мач през есента на 2021 година, когато той беше наставник на Царско село. Тогава неговият тим гостуваше на "Армията" и загуби от ЦСКА с 0:1. Любо Пенев обаче не беше нито на пейката, нито на трибуните, но не беше и наказан. Бе обявено, че той и шестима негови играчи са с положителни тестове за Ковид-19. Поради това изглежда правилно този мач да не се включва в статистиката му.

Така дотук той има 149 двубоя в елита, които натрупа като наставник на 5 клуба - Литекс, ЦСКА, Царско село, ФК ЦСКА 1948 и Хебър.

За момента с тима от Пазарджик той още няма победа като започна само с една точка от първите си три мача. Най-висока логично беше успеваемостта му в Литекс през сезон 2010/11. Тогава той стана шампион, а спечели 85,33% от възможните точки, пише "Мач Телеграф".

Ел Голеадор пристигна в Пазарджик и диетите започнаха

Ел Голеадор пристигна в Пазарджик и диетите започнаха

Всички в Хебър са на хранителен режим