Старши-треньорът на Хебър - Любослав Пенев. бе разочарован след домакинското поражение с 0:4 в домакинството на ЦСКА от 29-ия кръг на efbet Лига.

"Има си причини за загубата, не е приятно, но ще си направим необходимите изводи за грешките ни. Поздравявам ЦСКА, не се противопоставихме. Имаше ситуации, в които не бяхме достатъчно концентрирани. Допуснахме лесни голове. Оттук насетне се стягаме и продължаваме към следващия мач.

Няма лошо да се надиграват и да опитват, но да опитват това, което тренираме. Индивидуален разбор няма да правя. Имаше неща, които не се случиха. Загубихме мача и това е. Получи се до известна степен промяна след почивката, която исках да направя. В нито един момент футболистите не трябва да се отпускат. Днес нямаше нищо общо с предишните три мача. Ако имах възможност за повече смени на полувремето, щях да ги направя.

Има много отрицателни неща, по-малко са положителните. Ще разгледаме и едните, и другите. Тези мачове позволяват да се калиш, да се ориентираш, да видиш на какво ниво си във всяко едно отношение. Всеки един мач е полезен", завърши Любослав Пенев.

Илич: Да, не сме първи, но дишаме във врата на лидера

Илич: Да, не сме първи, но дишаме във врата на лидера

"Когато вкараш толкова бързо два гола, всичко става по-лесно"