Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев заяви след класирането на отбора за полуфиналите на Купата на България, че се надява хората да започнат да помагат на клуба и на дела, а не само на думи.

"Не бих казал, че двете полувреме бяха различни. Започнахме мача леко притеснени. Създадохме две-три ситуации, които не бяха толкова чисти. След това Дебърлиев спаси две много добри ситуации на Пирин. Вкарахме гол в края на първото полувреме, а през второто полувреме продължихме да търсим победата без никакво притеснение", коментира Пенев.

Бабич: Днес бе един много емоционален и тежък мач

Бабич: Днес бе един много емоционален и тежък мач

Ето защо

"Това тренираме и момчетата непрекъснато напредват. Поздравявам момчетата и нашите фенове, които ни подкрепят непрекъснато", добави той.

"Мачът се игра от първата секунда до последния съдийски сигнал. Не е първият, надявам се да не е последният, в който вкарваме в края."

"На нападателите това им е работата да вкарват голове. Не искам да коментирам футболистите, които си тръгнаха. Фокусиран съм върху тези футболисти, които са при нас."

"Не го мислим мача срещу Левски, има много време дотогава. Ние сме щастливи и продължаваме напред. Този отбор пише нова история за футболен клуб Хебър. Ще му мислим след жребия."

"Мисля, че това класиране за полуфинала означава много за Пазарджик. Дано хората, които са отстрани започнат да помагат на клуба и на дела, а не само на думи", каза още Пенев.