"Ще купим ново осветление. Не ми се занимава с втора, трета ръка. Всичко евтино е лошо. Изчакваме другата седмица да ми представят спецификациите и ценовата оферта, и обявяваме поръчката. Чисто ново лед осветление, с лампи, които могат да се сменят, да се повдигат или накланят", обяви кметът на Пазарджик Тодор Попов след контролата с Витоша, завършила 1:1.

Той изгледа срещата с италианските партньори в Хебър - Берардино Сако и Пиеро Анджелучи.

"Много неща се изприказваха и изписаха, но истината е, че през годините съм търсил хора, които могат да ни помогнат по този път", допълни Попов.

"Ще започнем без пълна готовност. Факт е, че ние се движим с поне 2 седмици спрямо останалите отбори в групата, но няма да се оправдаваме. Ние сме го приели и ще работим да наваксаме изоставането. Следващите мачове са официални, но и добра възможност да трупаме игрова подготовка, наред с физическата, която ще получаваме от тренировките. Нужно е време да намерим ритъма и да се стиковаме като отбор. В тази ситуация най-важното ще бъде да се раздаваме до последно", коментира треньорът Фулвио Пеа, който чака още поне 5 нови попълнения вратар и полеви играчи.

Хебър (Пазарджик) не успя да победи Витоша (Бистрица)

Хебър (Пазарджик) не успя да победи Витоша (Бистрица)

Двата отбора завършиха наравно 1:1