Хебър победи Етър с 3:1 в мач от последния кръг в efbet Лига, а Атанас Кабов вкара последния гол за Хебър, като по този начин той оформи крайния резултат.

"Изключително развълнуван съм, изиграхме много добър мач и доминирахме. През първото полувреме имаше напрежение, но работата на треньора на почивката се отрази доста положително, като през втората част бяхме мотивирани и дадохме всичко от себе си. Спасяваме се директно, което е най-важното и беше нашата цел", започна той.

"Нашите фенове и ние изстрадахме заедно, но те ни подкрепяха, а това ни даваше сили. Посвещавам успеха на хората, които бяха на стадиона и които обичат Хебър, както и на тези, които отделяха средства, за да ни има", продължи футболистът на Хебър.

"Бях свързан със скандал с господин Любослав Пенев, както и ръководството. Нашият треньор е в основата на това да идваме на тренировка мотивирани, както и да излизаме всеки мач да се борим. Той ни даваше енергия, подкрепяше ни и не ни изостави. Хебър се спаси благодарение на Любослав Пенев", завърши Атанас Кабов.

Хебър остава в efbet Лига след уникално второ полувреме и фантастичен обрат!

Хебър остава в efbet Лига след уникално второ полувреме и фантастичен обрат!

Вижте подробности