Нападателят на Хебър (Пазарджик) - Ивайло Михайлов ще бъде аут от терените за около две седмици, съобщиха от медицинския щаб на отбора.

Юношата на Пирин, който само след две дни ще чества 22-ия си рожден ден, има възпаление на адуктор, което го остави извън групата на хебърци за отминаия двубой с Локомотив (Пловдив). Ако лечението с инжекции даде бърз резултат, шансовете му да се възстанови до двубоя със Спартак (Варна) след малко повече от 10 дни са повече от добри.

По-лека е травмата при Боян Кнежевич, който също остана извън сметките на Фулвио Пеа за двубоя с "черно-белите" от Пловдив. 25-годишният хърватин стъпи накриво по време на едно от заниманията на "зелените"през миналата седмица и сега лекува глезен.

В Хебър вече започнаха подготовка за предстоящото домакинство на ЦСКА 1948, което ще бъде в петък на Националния стадион "Васил Левски" от 18:30 часа. Шансовете картотекирания вчера в БФС нов център-нападател в отбора Есеола Хабиб да запише първи минути със зелената фланелка са повече от големи. В кондиционна форма навлиза и вратарят Хадим Н"диайе, който също може да попадне за първи път в групата на хебърци.

Хебър подписа с централен нападател

Хебър подписа с централен нападател

Есеола Хабиб стана част от тима