Хебър (Пазарджик) пуска утре билетите за предстоящия двубой с ЦСКА. Мачът е от 29-ия кръг на Първа лига ще се играе в четвъртък (4 май) от 18:00 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

Във вторник и сряда на дежурната каса на стадиона, която е с работно време от 16 до 19 часа. В деня на срещата след 14 часа ще бъдат отворени всички каси, а 2 часа преди началото на мача и вратите на стадиона.

Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва - тези за сектор "В" и "Б" от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна в сектор "А" от касата до фитнеса.

Гостуващите привърженици ще закупуват билети на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектор "Г". С превантивна цел всички фенове с отличителни клубни артикули на "червените" ще бъдат изпращани в сектора за гости, дори да са закупили билет за друг сектор.

От Хебър приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателният режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното. На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети.

От Управата на клуба приканват зрителите за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка. Децата до 14 г. влизат с придружител, декларация и без билет.

Любо Пенев: Очакват ни много сериозни двубои, мачът с ЦСКА е специален за мен

Любо Пенев: Очакват ни много сериозни двубои, мачът с ЦСКА е специален за мен

Това беше и първи успех за Ел Голеадор начело на пазарджиклии