Пазарджишкият строителен предприемач Валентин Василев - Валдани е новият президент на ФК Хебър. 45-годишният бизнесмен заменя на поста Владимир Гаджев, който бе начело на "зелените" през последните 3 месеца.

Валдани ще управлява клуба с помощта на 7-членен УС, в който освен него попаднаха бившият национал Йордан Минев, кметът на Добровница Гурко Митев, журналистът Димитър Комсийски, икономистът Лазар Костов и бизнесмените Николай Ичев и Димчо Ганев.

Хебър уреди извънредна контрола

Хебър уреди извънредна контрола

Срещу Спартак (Пловдив)

Извънредното Общо събрание на хебърци продължи близо 2 часа и премина в конструктивен дух с открита полемика по всички актуални проблеми и въпроси.

В началото на сбирката бившият вече председател на УС Владимир Гаджев направи кратък отчет за отминалия тримесечен преходен период. След него думата взе един от основните до момента спонсори на клуба - Румен Димитров, който запозна делегатите с фактическата ситуация към днешна дата.

Той благодари на всички останали спонсори, дали своята лепта за финансиране на отбора от Нова година до момента и с това подчерта, че само с обединенените усилия на всички Хебър ще преодолее трудностите.

В светлината на това Димитров сподели, че вече е провел два конструктивни разговора с кмета на Пазарджик Петър Кулененски относно субсидирането на Хебър от страна на Общината, като ангажиментът да бъде за шестте месеца от второто полугодие на тази година - в рамките на бюджет"2024.