Председателят на Управителния съвет на Хебър Владимир Гаджев остана много разочарован след загубата с 1:3 от Славия като гост, откроявайки грешките на съдиите.

"Така, както го видя всеки на стадиона, и тези пред екраните. Нищо различно няма да кажа аз, напълно подкрепям това, което нашият старши треньор каза.

Любо Пенев е бесен: Поръчките са тежки и целенасочени, вече сме на дъното на дъното

Любо Пенев е бесен: Поръчките са тежки и целенасочени, вече сме на дъното на дъното

Ел Голеадор скочи на съдиите

Нямам обяснение как може да се отмени първият гол. Единственото обяснение са страничният съдия и Волен Чинков. Абсурдно е да се отмени подобен гол.

Разбрахме, че няма линия, но при самото центриране няма засада. При самото центриране дори няма засада, оставяме настрана това, че играч на Славия игра с топката, а наш играч - не. Абсурдно е. трябва да дискутираме неща, които не са футболни, а не ми се искаше.

Трябва да вземат мерки тези, които се грижат за нашия футбол, ако искат той да прогресира и да качим нивото. По този начин няма да стане, определено", започна Гаджев, който се съгласи с твърдението на Любослав Пенев, че Хебър е бил ощетен.

Той не смята, че Хебър пречи на някого, за да бъде ощетяван: "Не би трябвало да пречим на никого, защото се стараем, според нашите възможности, да играем добър футбол и отборът го прави. Да, знаем нашите си проблеми, но искаме нещата да се решават на терена, а не другаде. Не говорим само за мача със Славия, но и във Враца, когато отново загубихме със скандални дузпи, което не е ок за нашия футбол. Искаме нашия продукт да се развива, но така не го развиваме".

"Не зависи само от Георги Иванов. Да, той е президент на БФС, но нещата не зависят само от него, а от хората, които работят в Изпълкома, тези, които искат да бъдат там, а тези, които вече не са в Изпълкома, все още имат пипала и контакти и виждаме резултатите на терените", каза той за ръководството на БФС.

"Абсолютен оптимист. Всеки един в клуба е оптимист, ако нещата се решават на терена според правилата. Ако продължават да свирят по този начин, може и да имаме проблеми, но ние сме много по-добре игрово от останалите отбори, които се борят за оцеляването си", каза той за шансовете на Хебър да се спаси.

"те са един бонус за момчетата, за да покажат най-доброто от себе си и да опитаме да се противопоставим на много силния отбор на Лудогорец. Имаме своите достойнства, естествено, Лудогорец влиза като фаворит и в трите мача, но това не пречи в някой от тях да ги изненадаме", завърши Гаджев за мачовете с Лудогорец, които предстоят за Хебър.

Славия победи Хебър с 3:1 в мач от 29-ия кръг на efbet лига

Славия срази вял Хебър

Ето подробности