Директорът и създател на ДЮШ на новака в елита Хебър - Спас Спасов, подаде оставка и напуска клуба. Ето какво написа той:

Важна среща в Хебър - решават бъдещето на Николай Митов

Важна среща в Хебър - решават бъдещето на Николай Митов

И на редица играчи

"С поредното златно отличие за тази година приключва моето участие в проекта на ХЕБЪР 1918 - гр. Пазарджик. Като създател и директор на ДЮШ "ХЕБЪР" смятам, че за тези пет години изградихме школа, с която град Пазарджик може само да се гордее и да надгражда в следващите години, за да се превърне в една от водещите школи в България!

Искам да изкажа цялата си благодарност на Иван Папазов-Човека, който ме покани преди 5 години в клуба, повярва в МЕН и моите възможности и ми даде шанс да развия школата до това високо ниво, в което се намира в момента! Искам да благодаря на всички треньори и целия екип в ДЮШ "ХЕБЪР 1918″ за преданата, сърцата и усърдна работа през годините. Не на последно място искам да благодаря и на всички родители и фенове, които повярваха в нас!

Фактите сами по себе си говорят за всички успехи! И САМО ХЕБЪР!"-написа Спасов в личния си профил в една от социалните мрежи.